Parteneri

In activitatea noastra utilizam numai materiale profesionale.

Colaboratorii nostrii sunt companii recunoscute la nivel mondial pentru calitate si fiabilitate.

ABB Group este o companie elvețiano-suedeză producătoare de echipamente electrice și industriale. Este unul dintre cei mai importanți jucători la nivel global pe piața de echipamente și servicii energetice.

Schrack Technik este o firmă activă predominant în dezvoltarea, producția și distribuția de sisteme telefonice, aparate radio, aparate de protecție și sisteme de alarmă anti-incendiu.

BTICINO, o divizie a Grupului Legrand, este unul dintre cei mai importanti producatori din lume în domeniul de joasa tensiune de echipamente home-electrice de birou si spatii de productie, care sa integreze solutii pentru distributia de energie, comunicare (audio-video de sisteme de intrare usi ), precum si pentru controlul dispozitivelor de iluminare, sonorizare, climatice si de siguranta.

Philips este o companie olandeză de tehnologie diversificată, cu diviziile principale dezvoltate în domeniile de sănătate, stil de viață al consumatorilor și soluții de iluminat.

Cabur este compania fruntasa in Italia in domeniul blocurilor terminale modulare pentru panouri electrice. De-a lungul timpului, Cabur si-a dezvoltat punctele forte, adaugand noi produse precum produsele electronice, produsele de instalatii, sau solutiile pentru sistemele fotovoltaice.

HAUPA a fost infiintata in 1961 si este in continua dezvoltare pe piata uneltelor. Principalul obiectiv al companiei este sa le ofere electricienilor unelte de calitate excelenta.

ELBA ofera clientilor sai corpuri de iluminat, corpuri de iluminat auto, matrite, scule si dispozitive, dar si servicii complete pentru sisteme de iluminat interior, exterior sau stradal.