Programul Casa Verde 2023 - Informatii alegerea instalatorului validat

Energie pentru viata!

Companie

Instalare și punere în functiune sisteme fotovoltaice pentru consumatori casnici și industriali

Afla mai multe despre bosadi

Cine suntem ?

Bine ați venit! Bosadi este lider în sectorul instalațiilor de panouri fotovoltaice on-grid, off-grid, hibride si de turbine eoliene din România. Având o experiență de 20 de ani în această industrie în continuă dezvoltare, ne dedicăm aducerii energiei sustenabile în viețile oamenilor.

De-a lungul celor 20 de ani de activitate, am acumulat experiență în industrie și infrastructură, în domeniul comercial și terțiar. Pentru noi, energia reprezintă mai mult decât o sursă de electricitate – este o resursă prețioasă care alimentează vieți, comunități și economii. Suntem mândri să implementăm motto-ul nostru “Energie pentru viață”, căutând mereu cele mai bune soluții pentru a reduce amprenta de carbon și a asigura un viitor durabil pentru planeta noastră.

Echipa noastră de experți calificați și dedicați va oferi soluții personalizate pentru nevoile specifice ale fiecărui client, indiferent dacă este vorba de un sistem on-grid, off-grid sau hibrid. De la proiectare și instalare până la întreținere și servicii de reparații, suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate de la investiția dvs. în energie solară și eoliană.

Angajamentul nostru este de a utiliza cele mai avansate tehnologii și cele mai bune practici de mediu pentru a crea sisteme eficiente și sustenabile, astfel încât să puteți fi siguri că sunteți conectați la o sursă de energie curată și fiabilă. De la înființarea noastră în 2002, ne-am specializat într-o echipă formată din ingineri certificați în domeniul energetic, electricieni autorizați și instalatori cu experiență, având un scop comun: de a oferi unui număr cât mai mare de consumatori români acces la energiile regenerabile.

Personalul nostru asigură toate etapele unei lucrări pe bază de sisteme fotovoltaice, de la proiectare la montaj și punerea în funcțiune a acestora. Serviciile noastre sunt rentabile pentru toate tipurile de consumatori: de la utilizatorii casnici până la cei industriali sau deținătorii de spații comerciale, precum și investitorii în parcuri fotovoltaice. Rolul nostru este să oferim unui număr cât mai mare de utilizatori români ocazia de a deveni independenți energetic.

Colaborăm de peste 20 ani cu producători și furnizori renumiți de panouri fotovoltaice și accesorii și suntem mereu conectați la cele mai noi tehnologii din domeniu. Prin intermediul magazinului nostru online (www.elbo.ro), comercializăm o gamă largă de produse utilizate în instalarea sistemelor fotovoltaice on-grid și off-grid

aerial view of hillside solar energy
Energie pentru viata!

E momentul să te bucuri de energie verde prin transformarea energiei solare în electrică, într-un mod simplu și eficient, cu ajutorul panourilor fotovoltaice.

Valorile noastre

De ce Bosadi ?

Alegera noastră înseamnă surse de energie sustenabile, soluții personalizate și tehnologii avansate pentru un viitor curat. Experții noștri cu 20 de ani de experiență oferă servicii rentabile pentru toți consumatorii, de la casnici la industriali și investitori în energie solară. Colaborăm cu furnizori renumiți de panouri solare și accesorii și suntem mereu conectați la cele mai noi tehnologii din domeniu.

Consultanta de specialitate

Indiferent de regiunea din care fac parte clienții noștri, oferim consultanță tehnică atât online, cât și telefonic sau la sediul nostru din Galati.

Solutii flexibile

Suntem deschiși în oferirea serviciilor de proiectare, montaj și punere în funcțiune a sistemelor fotovoltaice atât pentru lucrări de mici dimensiuni cât și pentru lucrări complexe.

Garantie de pana la 25 ani

Oferim garanție pentru serviciile noastre și pentru fiecare echipament de pana la 25 ani.

aerial view of hillside solar energy
Eficienta maxima

Energii regenerabile pentru consum redus.

Energia regenerabilă are beneficii pentru orice consumator, de la proprietarii de case la spații industriale. Această energie este în mare parte derivată din lumina solară, care este inepuizabilă. Panourile fotovoltaice absorb fotoni din lumina solară și îi transformă în electroni, generând astfel energie electrică.

Sistemele fotovoltaice asigură energie electrică permanentă fără a fi nevoie să depinzi de rețeaua locală de distribuție. Prin utilizarea lor, nu se produc efecte negative asupra mediului și nu sunt implicate exploatarea resurselor naturale.

Facem cunoștință

Munca în echipă face ca visul să funcționeze.

Echipa noastră de experți va oferi soluții personalizate pentru fiecare client, indiferent de tipul de sistem, fie că este on-grid, off-grid sau hibrid.

De ce sa alegi panourile fotovoltaice ?

Economisește bani și obține independență energetică rapid și confort sporit în spațiul tău cu soluțiile tehnologice moderne ale sistemelor solare fotovoltaice, care sunt acum accesibile unui număr mare de consumatori.

Programul Casa Verde 2023 - Alegerea instalatorului validat

Programul Casa Verde 2023
Alegerea instalatorului validat

  • Intra pe aplicatia AFM https://inscrierionline.afm.ro, cu email-ul folosit la inscriere si parola dumneavoastra.
  • Alegeti BOSADI CONSTRUCT SRL din lista instalatorilor validati.
  • Noi verificam documentele incarcate in termen 30 de zile;
  • Daca documentele sunt corecte propunem proiectul spre aprobare.
  • Dupa publicarea dosarelor aprobate de catre AFM putem sa implementam proiectul.

Instructiuni alegere instalator:

Oferta noastra:

Instructiuni:

Instructiuni alegere instalator

Oferta noastra